Om oss

Betongarbeten av högsta kvalitet

Välkommen till NCG Bygg – företaget som erbjuder betongarbeten av högsta kvalitet. Med vår långa erfarenhet av både enklare och tekniskt svår betonggjutning samt andra steg inom betongarbete kan vi snabbt stiga in i såväl små som stora projekt. Vi är specialister på alla typer av betonglösningar –  fundament, väggar, golv, konstruktioner med mera.

Vi har lång erfarenhet av den svenska byggbranschen med fokus på betong. Vi vet att  kundorienterad service och förtroende är grundläggande förutsättningar för ett framgångsrikt långsiktigt samarbete med våra kunder.

Idag arbetar vi i alla de nordiska länderna och erbjuder ett brett utbud av tjänster och material.

Vi utlovar alltid hög kompetens, stort kvalitetsansvar och en utmärkt ekonomi för dig som anlitar oss för ditt projekt. Vi verkar för att främja en modern, sund och säker bransch.

Våra medarbetare är mer än bara medarbetare. De är inte bara vår främsta tillgång utan också någon annans familjemedlem. Därför står arbetssäkerhet och arbetsmiljö högt på vår agenda. Den som jobbar hos oss ska kunna känna sig trygg och trivas på sin arbetsplats.

Utöver betonggjutning erbjuder vi även försäljning av betong, betongpumpning och provtagning. 

Med djup kunskap och förståelse för betong har vi upplevt snabb tillväxt och har många kommersiella och industriella flervåningsbyggnader på vår meritlista.​ Vi hjälper våra kunder att nå sina mål genom att vara en lika stark och pålitlig partner som konkret!

betonggjutning om oss

När du vill att grunden ska bli rätt gjord - anlita oss!